Szolgáltatások

Partnerek

Esküvő-DJ

Miért Esküvői Dj?

- A zenekaroktól eltérően nincs szünet, nincs megállás! Az első vendég érkezésétől az utolsó vendég távozásáig folyamatosan szól a zene.

- Vendégvárás, szertartások, és vacsora ideje alatt megfelelő aláfestő zenét szól.

- Nem kell attól tartani, hogyan fog szólni kedvenc slágerünk, minden előadó eredetiben CD-minőségben szólal meg, mintha csak velünk lennének!

- A minden korosztály igényeit kielégítő és egész estét betöltő zenei paletta széles lehetőségeket kínál a lehető legjobb hangulat megteremtéséhez és fenntartásához. A stílusok tárháza kimeríthetetlen, (Retro, Funky, Rnb, Latin, Disco, magyar és külföldi nosztalgia slágerek, mulatós és napjaink legjobb zenéi). Természetesen a jól bevált előzetesen egyeztetett kívánságlista nélkülözhetetlen! Nincs lehetetlen kérés!

- Ezen szolgáltatásba beletartozik az esküvő helyszínén megtartott szertartások magas színvonalú kihangosítása is.

- Szükség szerint segítséget tudonk nyújtani a bevonuló, a szertartások, illetve a nyitótáncok zenei összeállításában is.

- Kizárólag professzionális gyári hang és fénytechnikával valamint kiváló minőségű (és jogtiszta) hanganyaggal dolgozom, ezzel is megalapozva az esküvő színvonalát. Gondoljunk csak bele, egy hangulatos exkluzív helyszínen ütött-kopott hangfalakból torz zene szóljon? Ez nálunk nem fordulhat elő.

 Egész este folyamán a segítő technikus ingyenesen partyfotókat készít, melynek anyaga hozzájárulás esetén külön mappában minden vendég számára hozzáférhetően felkerül weboldalunk képgalériájába (www.domefoto.hu), illetve az elkészült anyagot DVD lemezen átadjuk.

 A mikrofon - mint elengedhetetlen kellék - használata nem áll távol Tőlem, a közönséggel való folyamatos kapcsolattartás a legfőbb alapja a hangulat megteremtésének.

A mai trendeknek megfelelő zenei szolgáltatással komplett hang- és fénytechnikával állok szíves rendelkezésetekre!